Termeni


Site-ul web www.agendavisurilor.ro (Site-ul) si aplicatia Agenda Visurilor (Aplicatia) este un serviciu online asigurat de SoftExpert Mobility (Furnizorul), care se supune termenii si conditiilor de mai jos. VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE DOCUMENTUL INAINTE DE A ACCESA SAU UTILIZA SITE-UL SAU APLICATIA. PRIN ACCESAREA SAU UTILIZAREA SITE-ULUI SAU APLICATIEI, SUNTETI DE ACORD SA RESPECTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII. DACA NU DORITI SA II RESPECTATI, ATUNCI NU PUTETI ACCESA SITE-UL SAU APLICATIA. FURNIZORUL POATE MODIFICA ACEST ACORD ORICAND, IAR ACESTE MODIFICARI VOR FI DISPONIBILE IMEDIAT DUPA PUBLICAREA PE SITE A ACORDULUI MODIFICAT PE SITE. SUNTETI DE ACORD SA CITITI ACORDUL PERIODIC PENTRU A FI LA CURENT CU MODIFICARILE IAR ACCESAREA SI UTILIZAREA SITE-ULUI SI A APLICATIEI VA IMPLICA FAPTUL CA SUNTETI DE ACORD CU ACORDUL MODIFICAT.

1. Drepturi de autor, Licente si Idei. 
Intregul continut al Site-ului si al Aplicatiei sunt protejate de legile internationale ale drepturilor de autor si ale comertului. Proprietarul drepturilor de autor si marcilor sunt SoftExpert Mobility si Dita Iulian PFA, afiliatii lor sau terti. NU PUTETI MODIFICA, REPRODUCE, COPIA, REPUBLICA, INCARCA, POSTA, TRANSMITE SAU DISTRIBUI, IN NICI-UN MOD, MATERIALUL DE PE ACEST SITE, INCLUSIV TEXTE, IMAGINI, GRAFICA, COD SI/SAU SOFTWARE. Puteti tipari sau descarca parti de materiale din Site numai pentru uzul propriu necomercial, si sunteti de acord sa nu modificati sau sterge notificarile de copyright sau de proprietate. Sunteti de acord sa acordati www.agendavisurilor.ro sau Agenda Visurilor o licenta non-exclusiva, fara redevente, globala, perpetua, cu dreptul de a sub-licentia, reproduce, distribui, transmite, modifica sau de a publica orice material sau alte informatii (inclisiv, fara limitari, idei continute in ele, pentru servicii sau produse noi sau imbunatatite) pe care pe care o transmiteti in orice zona publica a Site-ului sau Aplicatiei (cum ar fi forumuri, grupuri de discutii) sau prin email la www.agendavisurilor.ro prin orice mijloace. De asemenea, acordati www.agendavisurilor.ro dreptul de a utiliza numele dvs. in legatura cu materialele prezentate si alte informatii aflate in legatura cu toate materialele publicitare, de marketing si promotionale. Sunteti de acord ca nu va puteti indrepta impotriva www.agendavisurilor.ro pentru nici-o incalcare a oricaror drepturi de proprietate in comunicarile dvs. cu www.agendavisurilor.ro.

MARCI.
Publicatii, produse, continut sau servicii la care se face referire aici sau in Site sau in Aplicatie, sunt marci exclusive ale www.agendavisurilor.ro. Orice nume de produs sau companie mentionate in Site sau in Aplicatie pot fi marci ale respectivilor proprietari.

2. Utilizarea Site-ului si a Aplicatiei.
Intelegeti ca, exceptand informatiile, produsele sau serviciile identificate clar ca fiind furnizate de Site sau de Aplicatie, acestea nu opereaza, controleaza sau sustin orice informatie, produse sau servicii pe internet, in nici un mod. Cu exceptia informatiilor, produselor sau serviciilor identificate ca fiind furnizate de Site sau de Aplicatie, toate informatiile, produsele sau serviciile oferite pe site sau, in general, pe internet, sunt oferite de terti, care sunt afiliati cu Site-ul sau cu Aplicatia. Intelegeti de asemenea ca Site-ul sau Aplicatia nu pot garanta ca fisierele care se pot descarca din Site sau din Aplicatie nu sunt infectate cu visuri, viermi, troieni sau orice alt cod distructiv. Dvs. sunteti responsabil pentru implementarea de proceduri care sa satisfaca cerintele dvs. de acuratete pentru datele de intrare si de iesire si pentru mentinerea unui mijloc exterior Site-ului sau Aplicatiei pentru reconstituirea oricaror date pierdute.
Prin inregistrarea in site sau in aplicatie, va exprimati acordul sa primiti un numar rezonabil de comunicari comerciale pe adresa de email cu care v-ati inregistrat. Veti avea posibilitatea de a renunta sa primiti astfel de comunicari prin click, in mesaj, pe link-ul, Dezabonare.

Nu puteti incarca pe Site sau in Aplicatie folotgrafii cu urmatorul continut:

  1. Sexual
  2. Violent
  3. Respingator
  4. Care indeamna la ura
  5. Rasist
  6. Abuziv
  7. Care incalca drepturi de autor

Intelegeti ca asemenea materiale vor fi eliminate din Site si din Aplicatie.
VA ASUMATI INTREAGA RESPONSABILITATE SI RISCUL PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI SI A APLICATIEI. SITE-UL SI APLICATIA PRECUM SI INFORMATIILE DIN SITE SI DIN APLICATIE SE FOLOSESC “ASA CUM SUNT”. SITE-UL SI APLICATIA NU SUNT RESPONSABILE PENTRU ORICE COST SAU DAUNE CARE POT APAREA DIRECT SAU INDIRECT. ESTE RESPONSABILITATEA DVS. DE A EVALUA ACURATETEA, INTEGRALITATEA SI UTILITATEA OPINIILOR, SFATURILOR, SERVICIILOR SAU ORICAREI INFORMATII FURNIZATE PRIN SITE SAU APLICATIE. SITE-UL SAU APLICATIA NU GARANTEAZA CA SERVICIUL NU VA FI INTRERUPT SAU FARA ERORI SAU CA DEFECTIUNILE VOR FI REPARATE.
INTELEGETI CA PRIN NATURA SA, INTERNETUL CONTINE MATERIALE NEEDITATE, DIN CARE UNELE AU CONTINUT SEXUAL EXPLICIT SAU POT FI OFENSATOARE PENTRU DVS. ACCESUL DVS. LA ASEMENEA MATERIALE ESTE PE RISCUL DVS. SITE-UL SI APLICATIA NU AU CONTROL SI NU ACCEPTA NICI O RESPONSABILITATE PENTRU ASEMENEA MATERIALE.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

IN NICI UN CAZ, SITE-UL SI APLICATIA NU VOR FI RESPONSABILE PENTRU (I) ORICE DAUNE INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU CA URMARE (INCLUSIV, DAR NU LIMITATE LA DAUNE PENTRU PIRDERI DE PROFITURI, INTRERUPEREA AFACERII, PIERDERI DE PROGRAME SAU INFORMATII SI ALTELE ASEMENEA) A UTILIZARII SAU INABILITATII UTILIZARII SERVICIULUI, SAU ORICE ALTA INFORMATIE SAU TRANZACTII FURNIZATE DE SERVICIU SAU DESCARCATE DE LA SERVICIU SAU ORICE INTARZIERE A UNEI ASEMENEA INFORMATII SAU SERVICIU. CHIAR DACA SITE-UL SAU APLICATIA SAU REPREZENTANTII AUTORIZATI AU FOST AVERTIZATI CU PRIVIRE LA ASEMENEA DAUNE, SAU (II) ORICE PLANGERE CAUZATA DE ERORI, OMISIUNI SAU ALTE DISCREPANTE ALE SERVICIULUI SI/SAU INFORMATII DESCARCATE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI.

Site-ul si Aplicatia nu fac nici o declaratie cu privire la orice site pe care l-ati putea accesa prin intermediul Site-ului sau Aplicatiei sau care poate fi legat de Site. Cand accesati orice alt site cu exceptia www.agendavisurilor.ro, va rugam sa intelegeti ca este independent de www.agendavisurilor.ro si ca www.agendavisurilor.ro nu are nici un control asupra continutului acestui site. In plus, un link la www.agendavisurilor.ro nu inseamna ca www.agendavisurilor.ro suporta sau accepta orice responsabilitate pentru continutul sau utilizarea unui asemenea site web.

3. Garantii. 
Sunteti de acord sa nu acuzati, sa aparati si sa nu faceti responsabil Site-ul, Aplicatia sau personalul implicat, furnizorii sau orice alt tert care furnizeaza informatii necesare Serviciului pentru nici o pierdere, cheltuieli, daune sau costuri, inclusiv cheltuieli rezonabile cu avocatii, care rezulta din orice fel de violare a acestui Acord (inclusiv comportament incorect sau neglijent) de catre dvs. sau orice alta persoana care acceseaza Serviciul.

4. Drepturile Tertilor.
Prevederile paragrafelor 2 (Utilizarea Site-ului si a Aplicatiei) si 3 (Garantii) sunt pentru beneficiul Site-ului, Aplicatiei si al personalului implicat, furnizorii sau orice alt tert care furnizeaza informatii necesare Serviciului. Fiecare dintre acestia, indivizi sau entitati, vor avea dreptul sa afirme si sa puna in aplicare ei insisi aceste prevederi in mod direct impotriva dvs.

5.Termen; Terminare. 
Acest Acord poate fi terminat de oricare dintre parti fara preaviz, in orice moment, pentru orice motiv. Prevederile paragrafelor 1 (Drepturi de autor, Licente si Idei), 2 (Utilizarea Site-ului si a Aplicatiei), 3 (Garantii), 4 (Drepturile Tertilor) si 6 (Diverse) vor ramane in vigoare dupa terminarea Acordului.

6.Diverse. 
Acest Acord este guvernat si construit in concordanta cu legile din Romania. Sunteti de acord ca orice actiune legala sau procedura intre www.agendavisurilor.ro si dvs. pentru orice motiv in legatura cu Acordul sau cu obligatiile partilor va fi efectuata intr-o instanta competenta din Romania.

Toate drepturile rezervate SoftExpert Mobility. © 2015